Onderhoud

Uw vakkundige garage in Tzummarum

ONDERHOUD

Bij Autobedrijf Miedema worden namelijk alle merken en typen personen- en bedrijfsauto’s tot 3500kg. onderhouden. Alle werkzaamheden worden in onze eigen werkplaats gerealiseerd en worden vooraf met de klant besproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan

.

APK, GROTE EN KLEINE BEURTEN

APK, GROTE EN KLEINE BEURTEN

Bij onze Garage in Tzummarum zit u goed met het onderhoud van uw auto, camper of andere voertuigen. Wij zijn een RDW Erkend keuringsstation en hebben een samenwerking met Bosch om voor u de beste apparatuur ter beschikking te hebben.
BANDENSERVICE

BANDENSERVICE

Zomer of winterbanden, goede autobanden zijn essentieel voor comfort en de handeling van de auto of camper. Bij ons krijgt u de bandenservice die u nodig heeft. Neem snel contact met ons op voor een afspraak.
REPARATIES

REPARATIES

Bij Autobedrijf Miedema worden alle merken en typen personen- en bedrijfsauto’s tot 3500kg. gerepareerd. Hiervoor hebben wij een moderne werkplaats met meerdere bruggen en een aparte brug voor campers.
Image

CAMPERS

Onderhoud & reparatie. Wij zijn een zeer gerenommeerd garagebedrijf als het gaat om campers. Ook APK tot 3500Kg is geen enkel probleem.

Ook uw camper in goede staat?

 

ONDERHOUD

 

Autobedrijf Miedema bezit de faciliteiten om iedere werkdag het onderhoud van auto’s, bedrijfsauto’s tot 3500kg en campers te verzorgen. Zowel voor een grote beurt, kleine beurt als ook voor incidenteel onderhoud kunt u bij ons terecht.

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

- Service, onderhoud en APK (tot 3500kg);
- PowerFlush spoelautomaat. Voor spoelen, reinigen en verversen van de automatische transmissie.
- Verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s;
- Verkoop van onderdelen en accessoires;
- Airco service;
- Verkoop van brandstoffen.


Bij vragen en/of problemen betreffende uw auto kunt u dagelijks bij ons terecht en bieden wij passende oplossingen voor vervangend vervoer aan. Wij nemen graag uw auto in onderhoud voor reparatie, periodieke beurten en APK keuring! .

Image

Over ons bedrijf

Autobedrijf Miedema bezit de faciliteiten om iedere werkdag het onderhoud van auto’s, bedrijfsauto’s tot 3500kg en campers te verzorgen.
Zowel voor een grote beurt, kleine beurt als ook voor incidenteel onderhoud kunt u bij ons terecht.

Contact gegevens

Autobedrijf Miedema

Kleasterwei 13

8851 GP Tzummarum

Tel: 0518-481 461

https://www.miedema-auto.nl/